IV година

Програмски јазици за IV година - ПМА подрачје Драги ученици, да продолжиме таму каде што застанавме последниот час!!! Во следниот период додека сме дома, можеме да го искористиме времето да научиме, доучиме и повториме од материјалот по нашиот предмет. Сите активности...

II година

Информатика/Информатичка техонологија за II година Драги ученици, да продолжиме таму каде што застанавме последниот час!!! Во следниот период додека сме дома, можеме да го искористиме времето да научиме, доучиме и повториме од материјалот по нашиот предмет. Сите...