Вести од сајтот

Известување за далечинско учење

Известување за далечинско учење

од Зоран Милевски -
Number of replies: 0

Драги  ученици,

Се надевам  дека сите сте во добро здравје и во целост ги почитувате препораките од Владата, Министерство за здравство, МОН и Општина Кавадарци!

СОУ Гимназија„ Добри Даскалов“ ќе организира во Ваш интерес продолжување на образовниот процес.

Следете ги инструкциите на Вашите наставници и уживајте во новиот начин на комуникација и едукација!!! (e-mail на наставниците)

На веб сајтот на училиштето на дневна основа се поставуваат материјали изготвени од предметните наставници за тековниот период. Проверувајте за ажурирање на нови содржини.

Невенка  Поп-Ангелова, директор на СОУ Гимназија“ Добри  Даскалов“


Почитувани  родители,

Поддржете ја нашата заложба и заеднички да допринесеме за подобрување на знаењето и успехот на Вашите деца!

Невенка  Поп-Ангелова, директор на СОУ Гимназија“ Добри  Даскалов“