Актив по економско-правни предмети

Тодоровски Трајче
Проф. по економски предмети
Давчева Лоска
Проф. по економски предмети
Петров Костадинчо
Проф. по економски предмети
Делова Жанета
Проф. по економски предмети
Александра Ристова
Проф. по правни предмети
Ралевска Татјана
Проф. по правни предмети

Контактирајте не

Испратете ни порака доколку имате некое прашање поврзано со нашето училиште!

 

Контакт