Контактирајте Не

Испратете ни порака доколку имате некое прашање поврзано со нашето училиште!

w

Дојдете на разговор

Пратете ни порака

Јавете се

Посетете не

Побарајте одговори

Работно Време

Претпладне: 7:00-13:00

Попладне: 13:00-19:00

Адреса

Ул. „Мито Хаџи Василев“ бр. 68

Телефон

043/410-911

Е пошта

gimnazijakavadarci@yahoo.com

Службени лица за посредување со информации од јавен карактер:

  • Дијана Јосифовски, секретар

E-mail: d.cejkova@yahoo.com

  • Татјана Ралевска

E-mail: tatjanaraleva@gmail.com

Контакт

Почитувани,

доколку имате некое прашање поврзано со нашето училиште, слободно можете да не контактирате преку контакт формата прикажана подолу. Ви благодариме.

3 + 15 =