Актив по македонски јазик и литература

Манева Катица
Проф. по македонски јазик и литература
Еленова Гордана
Проф. по македонски јазик и литература
Јосифова Ристенка
Проф. по македонски јазик и литература
Прокопов Костадин
Проф. по македонски јазик и литература
Кочов Кочо
Проф. по македонски јазик и литература
Петкова Васка
Проф. по македонски јазик и литература

Контактирајте не

Испратете ни порака доколку имате некое прашање поврзано со нашето училиште!

 

Контакт