Актив по општествени науки

Пановски Горан
Проф. по историја
Матакова Наташа
Проф. по историја
Бошкова Елизабета
Проф. по филозофија
Миовски Игор
Проф. по филозофија
Иванова Душанка
Психолог
Ризова Јасминка
Педагог
Попов Славе
Проф. по социологија
Амишева Александра
Проф. по социологија

Контактирајте не

Испратете ни порака доколку имате некое прашање поврзано со нашето училиште!

 

Контакт