Актив по природни науки

Крстева Кристина
Проф. по физика
Стојанов Ристе
Проф. по физика
Коцева Богде
Проф. по биологија
Иговска Елизабета
Проф. по биологија
Пецова Даница
Проф. по хемија
Убавкова Магдалена
Проф. по хемија
Димитрова Валентина
Проф. по географија

Контактирајте не

Испратете ни порака доколку имате некое прашање поврзано со нашето училиште!

 

Контакт