Актив по странски јазици

Трајкова Роска
Проф. по англиски јазик
Анѓушева-Чаушева Ленча
Проф. по англиски јазик
Петреска Александра
Проф. по англиски јазик
Чулева Јасмина
Проф. по англиски јазик
Несторова-Мицев Светлана
Проф. по француски јазик
Косовска Христинка
Проф. по латински јазик
Алтанџиев Марјан
Проф. по латински јазик
Костова Анастазија
Проф. по германски јазик
Таневска Васка
Проф. по германски јазик

Контактирајте не

Испратете ни порака доколку имате некое прашање поврзано со нашето училиште!

 

Контакт