Array

Мисија и цел

Знаењето е едно од ретките нешта што можат да се даваат и да се примаат безгранично. Мисијата на сите наставници е несебично да го делат знаењето на сите ученици што сакаат да го усвојат и да го примат. Наша цел е да ги мотивираме учениците како да учат, со креативни методи и техники коишто постојано ги усовршуваме, со најновите средства на информатичката технологија, што постојано ги обновуваме. Знаењето го создаваме, го пренесуваме и го имплементираме кај сите наши ученици.

Home Настава Ученици коишто учествувале на натпревари во учебната 2009/2010 година
Ученици коишто учествувале на натпревари во учебната 2009/2010 година PDF Печати Е-пошта

Име и презиме 

Клас

 

Наставен предмет

Ниво на натпревар/

датум/место

Освоена

награда/

пофалница 

Невенка Ридова

 

III-2

 

Македонски јазик и литер.

Државен

Ацо Караманов

29.05.2010

Скопје

I место

 

Верица Ристовска

III-2

Македонски јазик и литер.

Државен

Ацо Караманов

29.05.2010

Скопје

III место

Дане Митрев

 

II-2

 

Математика

Регионален

13.02.2010

Велес

III место

 

Маја Велковска

 

I-4

 

Математика

Регионален

13.02.2010

Велес

III место

Дане Митрев

 

II-2

 

Математика

Државен

13.03.2010

Пробиштип

III место

Цветанка Душкова

III-7

Француски јазик

Државен

24.04.2010

Скопје

III место

Емилијан Мишков

 

II-1

 

Историја

Државен

08.05.2010

Делчево

III место

 

Ѓорѓи Чирков

I-3

Историја

Државен

08.05.2010

Делчево

X место

Дарко Златевски

II-3

Историја

Државен

 

IV место

Оливер Орешковски

 

 

II-5

 

Географија

Државен

07-08.05.2010

Битола

XI место

 

Васко Јосифов

II-3

Географија

Државен

07-08.05.2010

Битола

XIV место

Васко Лалков

 

 

 

I-2

 

Физика

Регионален

24.04.2010

Скопје

II место

 

Љупчо Петров

 

 

 

 

I-4

 

Физика

Државен

08.05.2010

Скопје

III место

 

Дарко Златевски

 

 

 

 

II-3

Физика

Државен

Гостивар

I место

Душко Панов

 

 

IV-4

 

Шах

Државен

18.12.2009

Скопје

II место

 

Тодор Митрев

II-1

Шах

Државен

18.12.2009

Скопје

IV место

Бобан Илиевски

Маја Кирова

Борис Димов

Благица Пендева

Кирил Младенов

Васко Ѓорѓиев

III-6

III-6

III-6

III-6

III-6

III-6

Прва помош

Општински

29.04.2010

Кавадарци

I место

Ивона Рамнешова

Благица Ѓорѓиева

Наталија Јошева

Велика Темова

Моника Петковска

Илинка Ставрова

I-6

I-2

I-6

I-4

I-2

I-2

Прва помош

Општински

29.04.2010

Кавадарци

II место

Борис Кочов

Трајче Ајтов

Филип Камчев

Благица Кицева

Владанка Колева

Дијана Јанева

II-7

II-7

II-7

II-7

II-7

II-7

Прва помош

Општински

29.04.2010

Кавадарци

III место

Сашо Попов

II-6

Воздухопловно моделарство

Државен натпревар 10.2009 Прилеп

 

I место

Валентина Гогова

II-6

Ликовна уметност

Меѓународен натпревар на ликовна изложба

11.2009

Скопје

I место

Верица Тасева

 

II-5

Ликовна уметност

Општински

02.04.2010

Кавадарци

I награда

 

Стефанија Манева

 

 

 

I-3

Ликовна уметност

Општински

02.04.2010

Кавадарци

II награда

 

Рајне Илиевс ка

 

 

 

I-2

Ликовна уметност

Општински

02.04.2010

Кавадарци

III награда

Верица Тасева

II-5

Ликовна уметност

Меѓународна детска ликовна изложба

13.11.2009

Скопје

I место

Валентина Гогова

II-6

Ликовна уметност

Меѓународна детска ликовна изложба

13.11.2009

Скопје

I место

Викторија Витанова

 

 

 

 

 

 

II-5

Ликовна уметност

Меѓународна детска ликовна изложба

18.12.2009

Скопје

I место

Маргита Глигорова

III-5

Ликовна уметност

Меѓународна детска ликовна изложба

18.12.2009

Скопје

I место

Ефтим Ристов

II-4

Ликовна уметност

Меѓународна детска ликовна изложба

18.12.2009 Ск.

I место

Моника Темовска

 

I-1

 

Ликовна уметност

Меѓународна детска ликовна изложба

Нова Загора

I место

Викторија Атанасова

I-6

 

Ликовна уметност

Меѓународна детска ликовна изложба

Нова Загора

I место

Велика Темова

I-4

 

Ликовна уметност

Меѓународна детска ликовна изложба

Нова Загора

I место

Елена Анастасова

IV-5

Ликовна уметност

Меѓународна детска ликовна изложба

Нова Загора

I место

 

 

Ликовна уметност

Алора

 

Ивона Крстева

II-4

Спорт

пинг-понг

Балканско првенство

28.08.-02.09. 2009 Врњачка Бања

XX место

Фиданка Василева

II-4

Спорт - атлетика

Поединечно првенство за младинци

31 08.-02.09.2009

Скопје

Фр. ѓулеI м.

Фр.диск I м.

Фр.копје I м.

Фиданка Василева

II-4

Спорт - атлетика

Куп за младинци

26 09.-27 09.2009

Скопје

Фр.ѓуле I м.

Фр.диск I м.

Фр.копје I м.

Ивона Крстева

II-4

Спорт

пинг-понг

Меѓународен турнир

11 10.2009

Крива Паланка

I и II место

Ивона Крстева

II-4

Спорт

пинг-понг

Државен

13.11.2009

Кавадарци

III место

Ирена Славковска

I-4

Спорт - карате

Државен

12 2009

Скопје

II место

III место

Ивона Крстева

II-4

Спорт

пинг-понг

Државен

09 03.2009

Прилеп

IV место

Ивона Крстева

II-4

Спорт

пинг-понг

Турнир Филип втори

13 02.2010

Скопје

I место

Ирена Славковска

I-4

Спорт – карате

Светско првенство

11 03.2010

Белград

V место

Ванеса Василевска

IV-5

Спорт – кошарка

Државен

03 2010

Пробиштип

II место

Фиданка Василева

II-4

Спорт – атлетика

Гимназијада

08 05.2010

Скопје

I место

Фр.џуле

 

Фиданка Василева

II-4

Спорт – атлетика

Гимназијада

08 05.2010

Скопје

III место

Скок во височина

 

Цветанка Димитрова

Илинка Кузманова

Љубица Јосифова

II-5

 

III-1

 

III-1

 

 

Спорт – кошарка

Гимназијада

06 05.-08 05.2010

Скопје

III место

Александра Еленова Лефтерија Темелкова

Елена Каровска

Фросина Симонова

Елена Лазова

Ванеса Василевска

Елена Поп-Ицева

Елена Росоманска

Елена Трајкова

Емилија Карова

III-1

III-3

 

III-2

III-7

 

III-1

 

IV-5

I-2

 

I-6

I-6

I-5

Спорт – кошарка

Гимназијада

06 05.-08 05.2010

Скопје

III место

Борис Атанасов

II-7

Спорт џудо/кадети

Државен

18 04.2010

Кавадарци

I место

 

Фиданка Василевска

II-4

Спорт – атлетика

Атлетски митинг

25 05.2010

Скопје

Фр. ѓуле

I м.

Фр.диск  I м.

Фр.копје I м.

Фиданка Василевска

II-4

Спорт – атлетика

Сениорски куп

05-06.06.2010

Охрид

III место

Фр. диск

 

Филип Камчев

 

II-7

 

Спорт – џудо

Меѓународен

06 06.2010

Прилеп

II место

 

Славица Димова

Душица Мицева

Ана Чулева

Моника Јанковска

Ирена Петрова

Стефанија Милевска

Цветанка Шемова

Светлана Шишкова

Македонка Тодорова

Надица Петрова

 

IV-4

IV-4

IV-4

IV-4

IV-1

III-1

III-1

III-1

III-2

 

III-3

III-3

 

Спорт – ракомет

Гимназијада

06-08.05.2010

Скопје

IV место

Цветанка Срњакова

Цветанка Димова

Зорица Самарџиева

Софија Ничиќ

III-6

 

II-6

 

II-6

Спорт – ракомет

Гимназијада

06-08.05.2010

Скопје

IV место

Борис Атанасов

II-7

Спорт – џудо

Меѓународен

06 06.2010

Прилеп

III место

Ристе Наумов

I-6

Спорт – карате

Државен

04 12.2009

Битола

III место

Рајне Наумова

I-2

Спорт – карате

Државен

04 12.2009

Битола

IV место

Последно освежено на понеделник, 16 август 2010 08:45
 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер