Известување за почеток на новата учебна година


Објавено на: 30.08.2023

Им се соопштува на сите ученици дека наставата во новата учебна 2023/2024 година, ќе започне на 01.09.2023 година (петок), и тоа:

За учениците од  II, III и IV година со почеток во 08:00 часот, а за учениците од I година со почеток во 09:00 часот.

Директорката и вработените на гимназијата им посакуваат успешна учебна година на сите ученици и постигнување високи резултати.