Одбележани Денот на шегата и големиот христијански празник Велигден


Објавено на: 02.04.2010

Мотивирани од денот на шегата 1 април и од големиот христијански празник Велигден, учениците од Гимназијата своерачно изработија маски и прекрасни велигденски јајца. Нивните творби беа изложени во холот на училиштето.

Veligden1
Veligden2
Veligden3
Veligden4