О Г Л А С за запишување ученици во прва година за учебната 2020/2021 година


Објавено на: 10.03.2020

Stani-gimnazijalecВо согласност со објавениот Конкурс за запишување ученици во јавните средни училишта во учебната 2020/2021 година во Република Северна Македонија СОУ ГИМНАЗИЈА „ДОБРИ ДАСКАЛОВ“ КАВАДАРЦИ РАСПИШУВА О Г Л А С за запишување ученици во СОУ Гимназија „Добри Даскалов“ Кавадарци за учебната 2020/2021 година

Линк кон огласот