Освоено I место на Државно првенство по карате


Објавено на: 07.06.2024

Данка Стојкова од Кавадарци како претставник на Гимназија „Добри Даскалов“ од Кавадарци го освои I место на Државниот натпревар помеѓу средни училишта во Република Македонија.