Повик за учество на интеркултурна размена во детското село Песталоци, Троген, Швајцарија


Објавено на: 07.09.2017

Коалиција на младински организации СЕГА објавува Повик за учество на интеркултурна размена во детското село Песталоци, Троген, Швајцарија, во рамките на проектот: “Имплементација на Конвенцијата на правата на детето во Република Македонија”

Линк до повикот

Упатство за пријавување