Распоред на часови за Zoom далечинско учење


Објавено на: 29.03.2020

Распоред за Zoom далечинско учење за 08.06.2020 – 10.06.2020

I година
III година

Распоред за Zoom далечинско учење за 01.06.2020 – 05.06.2020

I година

III година

Распоред за Zoom далечинско учење за 26.05.2020 – 29.05.2020

I година

III година

Распоред за Zoom далечинско учење за 18.05.2020 – 22.05.2020

I година

II година

III година

Распоред за Zoom далечинско учење за 11.05.2020 – 15.05.2020

I година

II година

III година

IV година

Распоред за Zoom далечинско учење за 04.05.2020 – 08.05.2020

I година

II година

III година

IV година

Распоред за Zoom далечинско учење за 27.04.2020 – 30.04.2020

I година

II година

III година

IV година

Распоред за Zoom далечинско учење за 21.04.2020 – 24.04.2020

I година

II година

III година

IV година

Распоред за Zoom далечинско учење за 13.04.2020 – 16.04.2020

I година

II година

III година

IV година

Распоред за Zoom далечинско учење за 06.04.2020 – 10.04.2020

I година

II година

III година

IV година

Распоред за Zoom далечинско учење за 30.03.2020 – 03.04.2020

I година

II година (корегиран)

III година

IV година (корегиран)