Распоред на часови за Zoom далечинско учење

Распоред за Zoom далечинско учење за 08.06.2020 – 10.06.2020 I годинаIII година Распоред за Zoom далечинско учење за 01.06.2020 – 05.06.2020 I година III година Распоред за Zoom далечинско учење за 26.05.2020 – 29.05.2020 I година III година Распоред...

Совети за подобро здравје и подобар имунитет

Почитувани ученици, Текстот што следува подолу е само еден вид на потсетување за сето она што треба сите да го правиме постојано, а посебно во овој период кога држвата ја зафати вирусот КОВИД-19. Ова што ќе го прочитате на сите нас ни е веќе одамна познато,како од...

Известување за учениците од училиштниот педагог

Почитувани ученици,   Најпрво, би сакала сите да Ве поздравам, се надевам дека Вие и Вашето семејство сте добри и здрави и дека во семејна атмосфера добро ги поминувате деновите кога нашата држава е во вонредна состојба поради COVID-19, Коронавирус. Она што би...

Останати содржини

21 март Денот на пролетта и екологијата          Учениците од Нашата Гимназија ,,Добри Даскалов“ од Кавадарци и во вакви вонредни услови кога сите се наоѓаме во една незавидна состојба нападнати од корона вирусот, неуморно работат и се потрудија да го обележат...

IV година

Програмски јазици за IV година - ПМА подрачје Драги ученици, да продолжиме таму каде што застанавме последниот час!!! Во следниот период додека сме дома, можеме да го искористиме времето да научиме, доучиме и повториме од материјалот по нашиот предмет. Сите активности...

III година

Македонски јазик и литература Материјал за предметот Македонски јазик и литература за III година Драги ученици,Да продолжиме таму каде што застанавме…Следни книги за обработка се македонските драми:Македонска крвава свадба-В.ЧернодринскиПечалбари-А.ПановЧорбаџи...