Се одржа државен натпревар во скијање


Објавено на: 24.02.2022

На ден 18.02.2022 се одржа државен натпревар во скијање во Маврово. Од нашето училиште учество земаа тројца ученици и тоа: Влатко Гурев, Марија Чупаркоска и Миа Мајсторчева, под менторство на проф. Блаже Велков.