Слики и текстови од цитрусни овошја, за подобро информирање на учениците


Објавено на: 29.10.2021

Минатата недела, учениците од III-5 со проф. Иговска Елизабета на пано во училишниот ходник прикажуваа слики и текстови од цитрусни овошја, за подобро информирање на учениците.