Array

Мисија и цел

Знаењето е едно од ретките нешта што можат да се даваат и да се примаат безгранично. Мисијата на сите наставници е несебично да го делат знаењето на сите ученици што сакаат да го усвојат и да го примат. Наша цел е да ги мотивираме учениците како да учат, со креативни методи и техники коишто постојано ги усовршуваме, со најновите средства на информатичката технологија, што постојано ги обновуваме. Знаењето го создаваме, го пренесуваме и го имплементираме кај сите наши ученици.

Home За Нас Вработени
Актив по спорт, музика, уметност и мир, заштита и толеранција PDF Печати Е-пошта
 
Александар Јорданов  Драган Вељковиќ
професор по мир, заштита и толеранција                професор по музичка уметност
 

 

 
Блаже Велков Блашко Клинчаров
професор по спорт и спортски активности    професор по спорт и спортски активности


Илија Шиков Тимче Пецов
професор по спорт и спортски активности професор по спорт и спортски активности
SIKOV_ILIJA
 
 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер