Освоено второ место на регионалниот натпревар по македонски јазик и литература


Објавено на: 17.04.2024

На Регионалниот натпревар по македонски јазик и литература што се одржа во Неготино, ученичката Надица Ангелова од втора година под менторство на професорката Ристенка Јосифова го освои второ место со освоени 90 поени.