Бидете секогаш со најдобрите! СТАНИ ГИМНАЗИЈАЛЕЦ!


Објавено на: 13.05.2020

Драги ученици!

Информирајте се и направете го вистинскиот избор!

Станете гимназијалци за да бидете со најдобрите и најуспешните!

Гордо зачекорите во училиштето кое е вистински спој на традиција и квалитет, денес модерно училиште на 21 век.

Името го знаеме сите, гордоста на нашиот град – СОУ Гимназија „Добри Даскалов“.

 

Линк кон О Г Л А С за запишување ученици во прва година за учебната 2020/2021 година