Доделување на дипломи на лидерите на струката и нивните ментори


Објавено на: 12.02.2020

-Вест за настанот: “На ден 05.02.2020 година министерот за образование Арбер Адеми ги додели дипломите на лидерите на струка и на нивните ментори. На настанот беа присутни покрај министерот за образование и советниците по струки, по еден родителот на дете и нивните ментори. Од правната струка лидер на струката е ученичката од IV-7 Бранкица Несторовска под менторство на проф. Слободанка Стојанова и Татјана Ралевска.