Државен натпревар во тенис


Објавено на: 01.06.2017

На 30.05.2017 во Кочани се одржа Државен натпревар во тенис. Од нашето училиште земаа учество Игњатов Тома и Петрески Ненад од I-3 под менторство на проф. Блаже Велков. Игњатов Тома го освои второто место и освои сребрен медал.

0-02-04-ccf26e7db01fadac74476dd88884becd1a5e32c8aa3fb743ebeff324dfb74d3f full

 

0-02-05-dc334ff5130095258b8b4a75d583f8b1a692dd6389351d7497c5e3e0dd834d85 full

0-02-05-bfb6580e6078d7aefc707f8d993ae04f54a4f267427ac76289847019898d4189 full

0-02-05-cf079af3bf6519f5c6d1519de7c70056be74927aff26e6b795adab516fb66045 full