Државно првенство во пинг-понг за средни училишта


Објавено на: 15.11.2013

На ден 15.11.2013 година во Скопје населба Илинден беше одржано Државното првенство во пинг-понг за средни училишта. Нашето училиште СОУ Гимназија „Добри Даскалов“ Кавадарци зема учество со 3 ученици и тоа: Јованова Марија од I-7 клас, Мишева Марија од III-2 клас и Ристески Ѓоке од III-1 клас, под менторство на професорот Блаже Велков. Марија Јованова го освои Iто место во женска конкуренција.

CAM00828

 

CAM00827