Спортски проектни активности


Објавено на: 02.11.2013

Во рамките на спортските проектни активности учениците од СОУ Гимназија „Добри Даскалов“ Кавадарци под менторство на проф. по спорт и спортски активности Блаже Велков на 2.11.2013 год. (сабота) организираа пешачење на местото Овчка река.

DSCN0973

На оваа активност учениците го искористија убавото и сончево време за дружење, рекреација и забава. Во наредниот период следуваат и други активности кои што се реализираат во договор со учениците.

DSCN0995

DSCN1009

DSCN1000

DSCN0981

DSCN0979