Гимназијада во ракомет-женски


Објавено на: 10.05.2010

И оваа учебна година на Гимназијадата во Скопје од 06 до 08.05.2010 година, учествуваше женската ракометна екипа од СОУ Гимназија „Добри Даскалов“ Кавадарци под менторство на проф.по спорт Блаже Велков. Екипата го освои четвртото место.
Учесници на натпреварот:
 1. Димова Славица IV-4
 2. Мицева Душица IV-4
 3. Чулева Ана IV-4
 4. Јанковска Моника IV-4
 5. Петрова Ирена IV-1
 6. Милевска Стефанија III-1
 7. Шемова Цветанка III-1
 8. Шишкова Светлана III-1
 9. Тодорова Македонка III-2
 10. Петрова Надица III-3
 11. Срњакова Цветанка III-3
 12. Димова Цветанка III-6
 13. Самарџиева Зорица II-6
 14. Ничиќ Софија II-6