Флаер за уписи на осмоодделенците во I година


Објавено на: 20.04.2011

Осмоодделенци,
За Вашиот упис во учебната 2011/12 година, можете да погледнете во специјално за Вас изготвениот флаер. Тука ќе ги добиете најосновните потребни информации во врска со  уписите.

Ви посакуваме топло добредојде во нашето училиште.

        {yuizoom Nastani/Brosura_2011-12_I_mala.png|Nastani/Brosura_2011-12_I.png|Флаер за уписи на осмоодделенците во I година|Уписи}

                                               /кликнете за поголем формат/

                        {yuizoom Nastani/Brosura_2011-12_II_mala.png|Nastani/Brosura_2011-12_II.png|Флаер за уписи на осмоодделенците во I година|Уписи}