Уписи за осмоодделенците


Објавено на: 20.04.2011

Во согласност со распишаниот Конкурс за запишување ученици во јавните средни училишта, СОУ Гимназија „Добри Даскалов“ Кавадарци објавува ОГЛАС за запишување на ученици за учебната 2011/2012 година.

Pdf-golema