Флаер за уписи на осмоодделенците во I година


Објавено на: 09.06.2010

Осмоодделенци,
За Вашиот упис во учебната 2010/11 година, можете да погледнете во специјално за Вас изготвениот флаер. Тука ќе ги добиете најосновните потребни информации во врска со  уписите.

 

Ви посакуваме топло добредојде во нашето училиште.

 

Brosura_2010-11_I_mala
кликнете на сликата за поголем формат
Brosura_2010-11_II_mala