Натпревар по француски јазик


Објавено на: 24.04.2010

На 24. 04. 2010 година (сабота) на Филолошкиот факултет „Блаже Конески“ во Скопје се одржаОлимпијада по француски јазик.

Од нашето училиште под менторство на проф. по француски јазик Милка Штерјова,  се натпреваруваше ученичката Цветанка Душкова од III-7 клас и го освоитретото место.