Освоено 3 место во категорија Најдобар филм,образовно рандеву МАССУМ 2023 година


Објавено на: 22.05.2023

Освоено 3 место во категорија Најдобар филм,образовно рандеву МАССУМ 2023 година.Честитки за Димитри Тодоров и Васил Трајков,ученици од I-6 клас.