Се одржа доделувањето на наградите за натпреварите по француски јазик за учебната 2023/2024 година


Објавено на: 15.04.2024

На 13 .04.2024 година во Скопје се одржа доделувањето на наградите за натпреварите по француски јазик за учебната 2023/2024 година .

На ученичката од нашето училиште Надица Ангеловска од II1 која освои второ место на државниот натпревар по спелување и беше доделена диплома и се стекна со право на учество на Летниот франкофонски камп што ќе се организира во текот на месец јуни во Охрид.

Честитки за Надица и мотив за учество на натпреварите по француски јазик во иднина.