Регионален натпревар по француски јазик – Олимпијади 2020


Објавено на: 27.02.2020

На 22 февруари 2020 во просториите на ООУ” Гоце Делчев” – Неготино се одржа регионалниот натпреварот по француски јазик – Олимпијади 2020 за учениците од трета година .

Ученичката Ивона Златкова од  III учествуваше на натпреварот,под менторство на професор С.Несторова-Мицев  и го освои II место.На Ивона и посакуваме успех на државниот натпревар што ќе се одржи на 14 март во Скопје.

                                                                                                                                  С.Несторова-Мицев