Републичко првенство во карате – кати


Објавено на: 29.05.2018

На 18.05.2018 год. (петок) во Велес се одржа Републичко првенство во карате – кати. Од нашето училиште учествуваше Владанка Аврамова I-4, под менторство на проф. Блашко Клинчаров, и освои I место во конкуренција на ученици од сите средни училишта од Македонија.

Naptrevar-Baki 5-22-18