Среќни новогодишни и божиќни празници


Објавено на: 30.12.2020

Драги ученици, колеги,

Ви посакувам Среќни новогодишни и божиќни празници, исполнети со здравје и остварување на сите желби.

Јасмина Чулева,

Директор, СОУ Гимназија „Добри Даскалов“ Кавадарци