Хуманитарна акција и одбележување на меѓународниот ден на хендикепирани лица


Објавено на: 20.12.2021

Хуманитарна акција на 13.12.2021 г. спроведена од учениците под менторство на Проф.Иговска Елизабета,со цел одбележување меѓународниот ден на хендикепирани лица во Дневен центар Кавадарци на лица со посебни потреби и предновогодишни празници.

Донацијајата е од новогодишни пакетчиња, електричен шпорет, цд плејер и електрична цедилка. Да бидиме поодговорни со убави мисли и насмевки порачуваат уцениците.