Освоени II и III место на државното првенство во тенис за средни училишта


Објавено на: 19.05.2022

На 13.05.2022год. на тениските терени АКВА Кочани, се одржа Државното првенство во тенис за средни училишта во машка и женска конкуренција каде ученичката  Деспина Николова од  III-3 освои трето место, а ученикот Драган Ѓелов од III-2 освои второ место, каде ментор им беше професор Блаже Велков.