Соопштение за почеток на наставата во новата учебна година


Објавено на: 30.08.2022

Им се соопштува на сите ученици дека наставата во новата учебна 2022/2023 година ќе започне на 01.09.2022 година (четврток) и тоа: за учениците од II,и III и IV година со почеток во 08:00 часот, а за учениците од I година со почеток во 09:00 часот.

Директорката и вработените на гимназијата им посакуваат успешна учебна година на сите ученици и многу успеси во текот на целата година.

Јасминка Чулева,

Директор