Соопштение


Објавено на: 27.04.2022

Почитувани ученици од СОУ Гимназија „Добри Даскалов“

Наставата за сите ученици од I до IV година, продолжува утре 28.04.2022 год, со почеток во 8:00 часот.

Бесплатниот превоз ќе функционира