Совети за подобро здравје и подобар имунитет

Почитувани ученици, Текстот што следува подолу е само еден вид на потсетување за сето она што треба сите да го правиме постојано, а посебно во овој период кога држвата ја зафати вирусот КОВИД-19. Ова што ќе го прочитате на сите нас ни е веќе одамна познато,како од...

Известување за учениците од училиштниот педагог

Почитувани ученици,   Најпрво, би сакала сите да Ве поздравам, се надевам дека Вие и Вашето семејство сте добри и здрави и дека во семејна атмосфера добро ги поминувате деновите кога нашата држава е во вонредна состојба поради COVID-19, Коронавирус. Она што би...

Останати содржини

21 март Денот на пролетта и екологијата          Учениците од Нашата Гимназија ,,Добри Даскалов“ од Кавадарци и во вакви вонредни услови кога сите се наоѓаме во една незавидна состојба нападнати од корона вирусот, неуморно работат и се потрудија да го обележат...
Учи од дома + Zoom распоред на часови

Учи од дома + Zoom распоред на часови

Известувања за далечинско учење Известување за учениците Драги  ученици, Се надевам  дека сите сте во добро здравје и во целост ги почитувате препораките од Владата, Министерство за здравство,МОН и Општина Кавадарци! СОУ Гимназија„ Добри Даскалов“ ќе организира во Ваш...
О  Г  Л  А  С  за запишување ученици во прва година за учебната 2020/2021 година

О Г Л А С за запишување ученици во прва година за учебната 2020/2021 година

Во согласност со објавениот Конкурс за запишување ученици во јавните средни училишта во учебната 2020/2021 година во Република Северна Македонија СОУ ГИМНАЗИЈА „ДОБРИ ДАСКАЛОВ“ КАВАДАРЦИ РАСПИШУВА О Г Л А С за запишување ученици во СОУ Гимназија „Добри Даскалов“...